Kalender

Kalendern är tom!

Då var första taklägget gjort!

Skrivet: 2015-02-19

Vinterpokalen gick inte riktigt som vi tänkt oss. Vi startade med nr 5 på dörrarna och såg fram emot en fin tävling med något raka men dock så isiga och fina vägar!

ss2 (ss1) var den krokigaste sträckan och vi slog till med en 5e tid i klassen, jag kände att jag behärskade det moddiga väglaget bra och vi åker vidare mot ss3. vi håller bra tempo från start, men ca 6 min in på sträckan tappar jag bakänden på bilen och den slår i vallen så hårt att bilen far runt och fronten sugs in i snövallen och bilen slår över på tak! Vi bryter sträckan och försöker leta oss ut. Vi åker till servicen (halva sträckan utan ruta), Pappa Steve och Christer mötte upp oss med silvertejp så att vi slapp frysa sista biten! Och tack vare våra servicegubbar och alla hjälpsamma runt i kring som hjälpte oss att fixa bilen kunna vi starta om till ss 5!

Vi gick ut med inställningen att köra igenom dom sista 2 sträckorna och ta oss till mål. Mest för att få köra några mil så snabbt som möjligt för att glömma taklägget. Varken jag eller Paulin gjorde oss illa.

Bilen är nu lagad och ett super tack till Manne Lövgren som ställde upp med kort varsel och lackade bilen!

Redan på lördag är det dags för nästa tävling, Dan Anderssons Minne i Nyhammar. Då kommer Markku Kangas att hoppa in i högerstolen.

Den 27-28/2 är det dags för SM-deltävling nr 2 i Östersund, då är Paulin tillbaka igen!

Incar från rullningen

Evelina Olofsson rullade på ss3 
  
Copyright © 2013 - 2022 TeamOlofsson.se |